Enkla rustika matställen, genuina värdshus och fine dining. I Kullabygden finns maten för alla smaker.
Arilds Vingård bjuder på rustik mat i lantliv miljö med vinrankorna som grannar. Vinet som producerats på gården serveras förstås till menyn.
Här kan man välja på ett antal lyxiga baguetter – varför inte slå till på en Detroit 313 med pulled pork, picklad rödlök, cole slaw och BBQ-sås.
I nyöppnade restaurang Barbara i Salthallarna är den gamla fabriksmiljön lika intressant som menyn. Över ett stort eldbord grillas skaldjur, kött och grönsaker på hög värme.
Idag inhyser den gamla brandstationen i Mölle hamn en restaurang och matvarubutik som drivs av de flitiga entreprenörerna Eva Dahlberg och David Mill, paret driver även Grand Hotel i Mölle,...
På gränsen till Kullabygden i lilla tegelbyn Tånga har familjen Brentegani öppnat en italiensk stjärnkrog. På fredagar serveras en fyrarättersmiddag med rätter som Capesante com burro...
“På populära Bryggan i Höganäs småbåtshamn har du utsikt över sjöfarten på väg in i Öresund. Fisksoppan med havets godheter är ett bra val”, skriver restaurangbibeln White guide....
Det unga restaurangproffset Hanna Jarnmark har satsat stort och öppnat en uterestaurang i den gamla macken i Möllehässle. Alla ska ha råd att njuta av god mat och dryck är hennes koncept....
Restaurang Båthuset öppnade 2018 och blev snabbt ett ”hang out” för folk som letade efter en avslappnad mat- och miljöupplevelse. Drivs av familjen Dahlberg som även driver Grand Hotel...