Amber & Uffe i SVT:s Husdrömmar ikväll

I vinternumret berättade vi om Amber och Uffe Grimfalk med duvan Quasimodo som renoverade det gamla IOGT-NTO-huset i Klappe utanför Viken. När det var till salu förra året var det inte många som såg potentialen i det gamla huset med eternitklädsel som ligger precis vid vägen. Det fanns inte tillstymmelse till trädgård, ingen grönska någonstans.

Ikväll måndag den 2 mars är det premiär i Husdrömmar klockan 20. Kullaliv fick en liten pratstund med Amber Grimfalk några timmar innan familjens spännande renoveringsprojekt går ut i etern.

Hela svenska folket kommer att kunna se er på TV i kväll. Hur känns det?

– Det känns bara fint, jag och Uffe hoppas bara att det verkligen går fram hur mycket vi älskar Kullabygden.

Hur har det varit att ha ett inspelningsteam i huset?

–Att ha haft SVT i huset har fyllt upp både rum och tid, så här efteråt är känslan den av tomhet, märkligt nog har det blivit en självklar del av vår vardag under det senaste året och teamet är uppriktigt saknade.

Vad händer nu när ni är färdiga?

–Nu händer inget omskakande alls. Det har hänt tillräckligt för ett tag framöver. Men det blir ingen semester. Jag letar efter spännande kulturprojekt i trakten och Uffe plockar fram hojen. Vi tänker njuta av våra omgivningar och ser våren an med allt det vackra som gör trakten ännu mer inbjudande.

Här kan du se programmet redan nu på SVT Play.

 

 

 

Tidigare nummer

Webbplats www.kullaliv.se använder cookies. Mer information.