Höganäs Bokhandel utvidgar

Höganäs Bokhandel utvidgar

Kullaliv säger grattis till vår långvarige medarbetare Christoffer Palmer, Höganäs Bokhandel, som i dagarna förvärvat Bjäre Bokhandel i Båstad.

Hur känns det?

–Det känns overkligt och lite omtumlande. Hela min karriär har det varit den dröm att äga Bjäre Bokhandel i Båstad. Det är Sveriges absolut vackraste bokhandel – en gammal anrik butik med gott rykte, ett fantastiskt kontaktnät och en stark kundkrets. Nu är den min. Nu är det verklighet.

Varför en bokhandel till?

–Jag fick erbjudandet av de tidigare ägarna som ville att jag skulle ta över. De har sett att min butik i Höganäs är lönsam, mer lönsam än deras och vi kände att våra bokhandlar hör ihop. Vi har båda en stark lokal förankring och regelbundna författarträffar. Nu kan dra nytta av varandra och lära av varandra i stort och smått.

Kommer kunderna i Höganäs att se mindre av dig nu?

–Jag kommer att vara i Båstad 1-2 gånger i veckan men verksamheten står inte och faller med mig. Vi har så många stamkunder som har sina egna favoriter i butiken. Vissa vill tala med Jutta, vissa med Amy eller Elle och vissa med mig. Men jag tror att jag kommer att försöka vara mer ute i butiken när jag är i Höganäs. Och från och med nu kommer jag att bli en supereffektiv person, säger Christoffer Palmer med ett skratt.

Läs mer om Bjäre Bokhandel: Bjäre Bokhandel

Tidigare nummer

Webbplats www.kullaliv.se använder cookies. Mer information.