Holy Smoke´s Johan Fritzell på SVT ikväll

Holy Smoke´s Johan Fritzell på SVT ikväll

Ikväll, torsdagen den 22 augusti klockan 20.00, gör Johan Fritzell sin tv-debut i matprogrammet Timjan, tupp och tårta på SVT1. Programmet är inspelat hemma hos matkreatören och programledare Lisa Lemke utanför Falkenberg. Kullaliv haffade Johan Fritzell på klassiska smörrebröds-krogen Schönemanns i Köpenhamn för ett snack om TV och annat kul som händer i höst.

Vad gör du just nu?

–Jag har precis varit på Kastrup och hämtat upp Robert Jacob Lerna, en fantastisk fotograf från Texas, och snart kommer Tuffy Stone, sexfaldig världsmästare i BBQ som ska hålla en cookingclass hos mig på måndag, berättar en nöjd Johan.

Nu syns du snart på tv i Timjan, tupp och tårta, hur kommer det sig?

–Jag känner Lisa Lemke lite grand så när hon frågade i vintras om jag och Johan Åkerberg ville vara med i programmet så tackade vi förstås ja.

Hur var inspelningen?

Vi spelade in i maj uppe på Lisas gård. Vi tog med oss tre av våra trailers med smokers och all utrustning.  Vi var där under en hel dag, det var ett ganska stort inspelningsteam, alla var supervänliga och vi fick göra vår grej och vara precis som vi är.

Hur känns det att medverka i Sveriges television för första gången?

–Äh, det känns väl inte så mycket. Men visst är det en lätt spänd förväntan – jag har inte sett programmet i förväg. Men jag och Johan fick göra som vi ville och vi känner oss trygga med det.

Vad händer annars?

–Efter en helt fantastisk sommarsäsong blir det fullt fokus på The Black Barn i Brunnby från och med september. Vi ska servera julbord där från 22 november och vi har redan haft evenemang där bland annat ett bröllop nere i den gamla poolen som vi har gjort om till en typ soffgrupp, säger Johan och skrattar.

–Det är helt galet kul, går inte att beskriva man måste helt enkelt se det.

–The Black Barn blir Kullabygdens nya arena. Fy fan vad det kommer att bli fantastiskt, säger Johan Fritzell.

 

Se programmet redan nu.

 

Tidigare nummer

Webbplats www.kullaliv.se använder cookies. Mer information.