Mustasch & Bonafide på Garage Bar

Mustasch & Bonafide på Garage Bar

På lördag den 3 juni blir det ett ordentligt röj i Höganäs när hårdrockarna Mustasch och rockbandet Bonafide intar Garage Bar.

Året började starkt för Mustasch med ett bejublat framträdande i Melodifestivalens mellanakt när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern Änglahund i ny hårdrockstappning. Förra sommaren dök bandets frontfigur Ralf Gyllenhammar upp på Bonafides spelning på Sweden Rock och chockade publiken genom att köra en version av Björn Skifs Michelangelo. Det är högst troligt att låten kommer att höras när de båda banden nu möts på Garage.

–Det kommer att bli mycket folk och ett jävla larm, säger Mats Hernström på Garage Bar, som tror på fullt hus på lördag.

Redan en vecka senare lördagen den 10 juni är det dags för nästa musikaliska äventyr på Garage. Då med popupfestivalen ”Pick up the steam”.

Festivalen som drog igång för två år sen på ett gammalt nedlagt järnvägsspår på Södermalm i Stockholm är inriktad på country gjord utifrån ett punkperspektiv. Tyvärr ser det ut som om festivalen gjort sitt i Stockholm när det ska byggas på spårområdet. Så festivalen dyker upp i Höganäs istället:

–Det blir tre mindre band som spelar. Det första går på vid 17-tiden, nästa vid 19 och det sista vid 21. Det är ett skönt format och ett skönt sätt att uppleva musik på, säger Mats Hernström.

Countrysångaren Bob Wayne & The Outlaw Carnies från Alabama är dragplåstret på minifestivalen. Andra akten är sexmannabandet Carrie Nation & The Speakeasy från Kansas. Sist ut är countryartisten J Tex från grannlandet Danmark.

Tidigare nummer

Webbplats www.kullaliv.se använder cookies. Mer information.